Stor stas på Big Dipper!

Black Debbath på Big Dipper
Vi hadde en kjempehyggelig intimkonsert på Big Dipper i går. Sjappa var stappfull av ivrige og herlige mennesker som sang av full hals på Nei til runkesti på Ekeberg og fylte posene sine med den deilige vinylutgaven av Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock. Hadde du ikke anledning til å være til stede kan du trøste deg med at plata er tilgjengelig på postordre fra både Big Dipper og The Garden. Du kan til og med kjøpe den på Platekompaniet. Ja, sistnevnte sted får du til og med kjøpt den på god gammeldags CD (et format med bedre lydkvalitet og større slitestyrke enn sånne moderne vinylplater)!

Forøvrig har nettsiden Eternal Terror en meget rosende omtale av vår konsert i Tønsberg forrige helg. Og vi minner om ekstrakonserten på Rockefeller 27. april, og vi kan melde om at vi spiller i Halden sammen med Oslo Ess og The Terrifieds 30. april.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter