Black Debbath vil ordne opp i Trysil

379729_406123246145795_1676942935_nBlack Debbath ønsker å gjøre en forskjell når vi kommer til nye steder. Vi liker å involvere oss i lokale saker og i kraft av vår stilling som den femte statsmakt få gjennomført saker og ting som lokaldemokratiet har vist seg uskikket til å ordne opp i. I den forbindelse trenger vi hjelp fra Tryslinger og andre som kjenner de lokale forhold i Trysil som kan gi oss et grunnlag for å forstå hvilke lokale kampsaker vi bør engasjere oss i under årets Trysilfestival fredag 14. juni. Alt er av interesse og man kan melde fra om sine kampsaker på alle sosiale plattformer, enten via Facebook, Twitter, Blogg eller vår nye digitale epostforslagskasse forslagskasse@blackdebbath.no. Man kan også stikke oss en lapp i løpet av selve konserten i vår analoge forslagskasse som er strategisk montert forrest på scenen på vokalist Lars Lønnings karakteristiske mikrofonstativ. Så velger vi ut den viktigste saken og gir den en grundig behandling i løpet av konserten.

2 kommentarer til “Black Debbath vil ordne opp i Trysil”

  1. Trysil-Knut sier:

    Skyhøye kommunale avgifter.

  2. Mathias Storbakken sier:

    Mens skoler i utkantbygdene legges ned, bruker kommunen flere millioner på en kopperkledning som ser helt forferdelig ut på kommunehuset, der mange andre løsninger hadde sett bedre ut og vært MYE billigere. Joda, flott det.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter