Brille begynner igjen

 


Joda, som dere kanskje har fått med dere, har Brille i likhet resten av humor-Norge meldt overgang til TVNorge og begynner der førstkommende mandag kl. 22.00. Jeg er av en eller annen grunn ikke med i åpningsprogrammet, men jeg dukker opp en gang eller to i løpet av høsten. Tror bl.a. jeg er med i program nr. 2, hvor det blir noe brudulje vedrørende et klosettbesøk. Jeg tror det var noe med at Harald sleit litt med å rekke å komme seg på doss mot slutten av programmet. Eller at det var ett eller annet fysisk prinsipp han ville demonstrere på en noe uortodoks måte. Det kom i hvert fall en liten skvett urin på gulvet. Ja, kanskje ikke så rent liten heller, hvis jeg skal være 100% ærlig. Hvis du vil vite mer om denslags griseri, kan du lese mer om det i kvalitetsavisen VG eller se klippet på ymse italienske nettsteder. I samme program er forresten også han superkjente reveduden fra Ylvis med, så det kommer sikkert til å få noen millioner hits på Youtube med tid og stunder. Han er jo blitt sykt populær internasjonalt har jeg skjønt. Og det med god grunn! Fin-fin vise og morsom video. Skulle nesten postet den her hvis ikke det hadde vært litt vel bakpå i forhold til resten av verden.
Du kan også like Brille på Facebook hvis du er opptatt av å vise fram hvilke ting du liker til andre, og du ønsker å få oppdateringer selv om hva som skjer med disse tingene. Men da skal du være obs på at Facebook ikke gir deg disse oppdateringene helt uten videre. Det holder ikke å like siden. Neida, du må også abonnere på den, og det er ikke nødvendigvis så lett å få til. Du må liksom holde pekeren over og be om oppdateringer og kanskje til og med legge siden til i en interesseliste, selv om jeg ikke helt vet hva det innebærer. Brille altså, om kun få uker på en eller annen kanal.

Legg igjen en kommentar

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter