Brille begynner igjen

 


Joda, som dere kanskje har fått med dere, har Brille i likhet resten av humor-Norge meldt overgang til TVNorge og begynner der førstkommende mandag kl. 22.00. Jeg er av en eller annen grunn ikke med i åpningsprogrammet, men jeg dukker opp en gang eller to i løpet av høsten. Tror bl.a. jeg er med i program nr. 2, hvor det blir noe brudulje vedrørende et klosettbesøk. Jeg tror det var noe med at Harald sleit litt med å rekke å komme seg på doss mot slutten av programmet. Eller at det var ett eller annet fysisk prinsipp han ville demonstrere på en noe uortodoks måte. Det kom i hvert fall en liten skvett urin på gulvet. Ja, kanskje ikke så rent liten heller, hvis jeg skal være 100% ærlig. Hvis du vil vite mer om denslags griseri, kan du lese mer om det i kvalitetsavisen VG eller se klippet på ymse italienske nettsteder. I samme program er forresten også han superkjente reveduden fra Ylvis med, så det kommer sikkert til å få noen millioner hits på Youtube med tid og stunder. Han er jo blitt sykt populær internasjonalt har jeg skjønt. Og det med god grunn! Fin-fin vise og morsom video. Skulle nesten postet den her hvis ikke det hadde vært litt vel bakpå i forhold til resten av verden.
Du kan også like Brille på Facebook hvis du er opptatt av å vise fram hvilke ting du liker til andre, og du ønsker å få oppdateringer selv om hva som skjer med disse tingene. Men da skal du være obs på at Facebook ikke gir deg disse oppdateringene helt uten videre. Det holder ikke å like siden. Neida, du må også abonnere på den, og det er ikke nødvendigvis så lett å få til. Du må liksom holde pekeren over og be om oppdateringer og kanskje til og med legge siden til i en interesseliste, selv om jeg ikke helt vet hva det innebærer. Brille altså, om kun få uker på en eller annen kanal.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

18. november marOder
TÆPS, Fredrikstad Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter