Hør ny låt med marOder og delta i konkurranse!

IMG_3505
De mørke regntunge høstkvelder nærmer seg, og med dem også alt de fører med seg av depresjoner, angst og redebygging. I denne anledning ønsker vi i marOder å nøre opp under sorgen ved å utgi en skikkelig gyser av en deppa høstlåt! Men, mine damer og herrer: Vi trenger hjelp fra deg: vi mangler nemlig cover!

Har du lyst til å følge marOder gjennom den høstlige misære, og lage et cover til marOders nye singel? Bli med på vår konkurranse, da vel!

Instruks: Trykk på linken under. La deg inspirere av låta, samt all verdens høstmelankoli, og tegn, fotografér, mal, eller klipp ditt bidrag sammen til et skikkelig sørgelig høstcover. Levér ditt bidrag på
-Instagram: bildet må ha hashtag #maroders og #slippmeginn.
-Facebook: post bildet på veggen til Maroders offisielle side, og tag bildet med ”slippmeginn”.

MarOder legger ut låta ”Slipp meg inn” fra sin kommende plate eksklusivt på Soundcloud i forbindelse med konkurransen.
Link til låta: https://soundcloud.com/maroder/kom-inn-slipp-meg-inn

Det beste bidraget kåres av marOder selv, og vinneren inviteres til en eksklusiv konsert i Oslo i november, hvor den offisielle kåringen også vil finne sted.
Konkurransens vinner får også sitt bidrag som frontcover på singelen, som utgis digitalt senere i høst, og alle bidragene som kommer inn til oss vil bli brukt i en videomontasje til låta som legges på youtube.com.
MarOder forbeholder seg retten til å vederlagsfritt benytte og offentliggjøre alle bidrag som er postet på Instagram og Facebook etter gitte instruks uten tidsbegrensning. Så husk at ved å delta i konkurransen, samtykker du samtidig til at ditt bidrag offentliggjøres og anvendes av marOder etter deres ønske, samt at vinnerbidraget vil være synlig på alle plattformer der singelen er synlig. Vinneren må være behjelpelig med overlevering til marOder av materiale som teknisk sett egner seg til trykk. (filstørrelse, format etc). Husk at for at vinneren skal kunne kontaktes må profilen din være åpen for personlige meldinger eller kommentarer, da vi kontakter vinneren direkte i sosiale medier.

Følg oss på Facebook for oppdateringer og informasjon! https://www.facebook.com/pages/MarOder/141852582544200

Se også oppslag om saken på musikknyhetene:http://www.musikknyheter.no/news/11707

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter