Knutsen og Ludvigsen-utstilling åpner i dag

Knutsen og Hegerberg på Nitimen. Tar jeg det kanskje litt for alvorlig?

I dag åpner en Knutsen & Ludvigsen-utstilling på Popsenteret i Oslo. I den anledning var jeg på Nitimen sammen med selveste Knutsen (Ludvigsen hadde gyldig forfall). Av en eller annen grunn skal nemlig jeg stå for den høytidelige åpningstalen under åpningen av selve utstillingen i ettermiddag. Det er ting som tyder på at det bedrives alt for lite kvalitetskontroll ved slike arrangementer for det blir ikke en særlig trivelig tale for å si det mildt.

Avslutningsvis må jeg vel nevne at også jeg kommer på museum. Og det allerede i morgen. Da spiller jeg nemlig på Vigelandsmuseet kl. 22.00 i forbindelse med Kulturnatta. Det hele er gratis og i følge musikkmagasinet Gaffa er det minst fem gode grunner til å få det med seg. En sjette må vel evt. være at jeg i forbindelse med at det foregår på et museum sikkert spiller museumslåta mi, Hvalfangstmuseet. Du hører den under her i minst to versjoner. Kanskje det blir en tredje versjon å høre på konserten i morgen?


For de som er ekstremt interessert spiller jeg gratis også tidligere på kvelden i forbindelse med Bokfest i Citypassagen. Dit kommer også en rekke ordentlige folk; forfattere og greier; så på mange måter er det kanskje mer verdt å få med seg enn det på Vigelandsmuseet senere på kvelden? I Citypassagen slipper man i hvert fall å høre så forferdelig mange låter. En av dem jeg har tenkt til å spille, siden Fredrik Backman kommer for å fortelle om borettslagets skrekk, En mann som heter Ove, er den gamle perlen «Referat fra siste generalforsamling i borettslaget der jeg bor» som man kan høre i en tidlig versjon på slutten av videoklippet under.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

18. november marOder
TÆPS, Fredrikstad Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter