Thulsa Doom gjenforent for Caliban Sessions!

For de som ikke har fått det med seg ennå; Thulsa Doom er tilbake igjen! Med originalbesetningen. For første gang på ti år er Papa Doom tilbake bak mikrofonen, og det er også første gang vi spiller sammen i det hele tatt på sju år. I høst spiller vi på Caliban Sessions i fire forskjellige norske byer sammen med et fantastisk stjernelag av norske band og artister, hvorav en hel rekke kommer fra Duplexmiljøet. Black Debbath, Bare Egil Band, De Sørgelige Restene og El Doom & the Born Electric er f.eks. med på alle jobbene. Det samme er Sweden, Last Heat og Hilde Marie Kjersem. De andre bandene er avspist med tre låter hver mens vi skal spille She Fucks Me-EPen i sin helhet. Dette blir legendarisk og det er bare å sikre seg billett med det samme!

Turneliste:
25 okt Bergen, Kvarteret
26 okt Oslo, Rockefeller
01 nov Volda, Rokken
02 nov Trondheim, Samfundet

Lik oss gjerne på Facebook.
Hør She Fucks me på Wimp, Spotify eller Itunes.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter