Den nye Aasen besøker Træna

På Trænafestivalen 2013

Når jeg spilte på Trænafestivalen i fjor sommer ble jeg så seriøst inspirert at jeg endte med å skrive hele to låter. På Trænas solsvidde strender og Bygg bru til Træna. Nå skjønner sikkert de fleste at grunnen til at jeg melder dette er at en av dem er blitt spilt inn til den allerede mye omtalte Norge på kryss og tvers volum 3, men hold på hatten! Faktisk har vi gått helt bananas og spilt inn begge to! Det er vel gode nyheter for havfolket! Nå er det kanskje usannsynlig at begge to vil finne veien til det endelige produktet, men det er faktisk fortsatt helt mulig!

Flytt Træna lenger sør

På Trænas solsvidde strender er blitt en god gammeldags norsk sjømannsvise i en frisk og freidig Springsteen-tapning. Svinger som tusan! Mens infrastrukturdrageren Bygg bru til Træna som kan se i et klipp her fra NRKs Sommeråpent er en av mange låter på det nye albumet som viser min unike dialektforståelse. Ved å velge og vrake fritt fra forskjellige dialekter er jeg nå i ferd med å skape et nytt og bedre folkemål og det snakkes allerede om at jeg er i ferd med å bli den nye Ivar Aasen. Det er vel ikke dårlig! Ikke dritdårlig i hvert fall! Minst midt på treet; eller midt på Træna da! Ho ho! Den satt! Jaja, mer er det kanskje ikke å si om den saken så langt.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter