Hvilke sanger har jeg spilt inn?

Som allerede meldt er jeg nå ferdig med vokalarbeidet på den nye plata «Norge på kryss og tvers volum 3» med planlagt utgivelse til høsten. For å ha noe nytt å melde på sosiale medier så ofte som mulig i tida framover gidder jeg ikke å avsløre nøyaktig hvilke låter jeg har spilt inn med det samme. Her må informasjonen tynes ut og spres utover sånn at dere stadig må oppsøke blogg, Facebook og Twitter sultne på mer informasjon om hva deres kjæreste skjeggebass driver med. Hvilke sanger tror dere jeg har spilt inn, da? Noen som har noen teori? Noen som har vært på konsert og hørt en ny låt som dere ønsker å høre i innspilt form? Er det noen som i det hele tatt er interessert? Er det noen sanger som er mer ønsket enn andre? Kom igjen! La deres stemme bli hørt enten i kommentarfeltet her på Facebook eller Twitter! Generer en haug med interesse! Skap en viral sensasjon! Detta blir moro! Det blir ingen premie til dem som har gjettet riktig, men hvis det er mange som ønsker seg en låt eller to som jeg ikke har spilt inn ennå kan det være stor mulighet for at den får bli med på Volum 4!

2 kommentarer til “Hvilke sanger har jeg spilt inn?”

    • egil sier:

      Godt forslag. Den har jeg ikke tenkt på. Litt uaktuell kanskje. Og det kan muligens by på utfordringer med å få godkjent oversettelsen. Men jeg skal ha den i bakhodet.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter