For en fest!

IMG_2315
Det ble en fest av en turneåpning på Hulen i Bergen i kveld! Sjefen sjæl, n’ je var i toppform, bandet leverte i internasjonal toppklasse og publikum responderte knallbra som Hulenpublikummet alltid gjør. Vi har vært i godteposen av litt sjeldent spilte låter og bl.a. plukket fram Jeg Bare som vi aldri før har spilt live i bandversjon. Det ble selvfølgelig også gromstemning på den nye låta Værfast på Ulriken, for ikke å snakke om allsangen på Bloggsangen, Faen i hælvete og selve rosinen i pølsa, Bergen, du er ei fitteby!
IMG_2305

Hulen hadde disket opp med et haikostyme som skremte vettet av folk under åpningen. Til tonene fra temaet fra Haisommer svømte jeg rundt blant publikum og dukket opp der de minst ventet det. Heldigvis roet de seg når jeg kom opp på scenen og folk skjønte at det bare var meg. Hå hå! Da fikk de seg en god latter. Og skratten satt løst resten av kvelden også med mange høydepunkter. Settlista var nærmest perfekt satt sammen, så det er synd at det ikke lar seg gjøre å spille det samme hver kveld på turen. Men det kommer så mange nye låter til at det allerede i morgen skal kastes fullstendig rundt på.

Settliste

Æ39
Bilen, jenta oh yeah!
Alle hjerters dag i Drammen
Faen i hælvete
Jeg Bare
Kom til Kongsberg
Arne
Bloggsangen
Speider’n
Nordfjordeid gløggkokeri
333 grams burger
Muslinger
Politimester Egil
Værfast på Ulriken
Bergen
Nystemten
Pump opp oljen
Sko

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

25. mai Bare Egil Band
John Dee, Oslo Kjøp billett!

25. mai Ikke Bare Bare Egil Band Band
John Dee, Oslo Kjøp billett!

26. mai Black Debbath
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

5. juni Bare Egil Band
På hjørnet, Nesbyen Kjøp billett!

6. juni Bare Egil Band
Menstad Bydelshus, Skien Kjøp billett!

13. juni Ikke Bare Bare Egil Band Band
Skuret (ekstrakonsert), Trondheim Kjøp billett!

13. juni Bare Egil Band
Skuret (ekstrakonsert med fullt band), Trondheim Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter