God morgen i morgen!

Arrangører_P1_9995

I morgen blir det en ekstra god morgen for dere alle sammen, for da blir dere nemlig vekket av denne blide herremannen. Hele Ikke Bare Bare Egil Band Band kommer til å besøke det herlige programmet God Morgen Norge på TV2, så da gjelder det å stå tidlig opp! Vi skal spille to hele sanger fra vårt nye mesterverk Norge på kryss og tvers volum 3, som kommer fortere enn svint. Bl.a. spiller vi den nye, prikkfrie versjonen av Æ39 som kommer som singel på fredag. Programmet begynner i sjutida, men jeg har det fra sikre kilder at vi først skal i vinden sånn ca. kl. halv ni. Kjenner jeg dem rett der nede trenger Wenche sikkert litt hjelp med matlagingen og det er sikkert andre ting jeg må bistå med, så det tryggeste er nok å se hele programmet fra start til slutt hvis man skal få med seg all moroa.

beb_Æ39_singel_09

Glem heller ikke at det begynner en episk turné neste uke. Turnéåpningen blir på Hulen torsdag 28. august, hvor det ikke bare blir et gjenhør med den allerede klassiske Bergen, du er ei fitteby, men også urpremiere på den herlige nye sangen Værfast på Ulriken. Vi slenger for sikkerhets skyld med turnélista en gang til:

28.08. Bergen Hulen
29.08. Stavanger Folken
30.08. Kristiansand Studenthuset Østsia
05.09. Trondheim Samfundet
06.09. Volda Rokken
11.09. Driv, Tromsø
12.09. Drammen Union Scene
13.09. Lillestrøm Martins
18.09. Hamar Gregers
19.09. Kongsberg Energimølla
20.09. Oslo Rockefeller
17.10. Ås UKA i Ås
18.10. Sarpsborg Glenghuset

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

25. mai Bare Egil Band
John Dee, Oslo Kjøp billett!

25. mai Ikke Bare Bare Egil Band Band
John Dee, Oslo Kjøp billett!

26. mai Black Debbath
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

5. juni Bare Egil Band
På hjørnet, Nesbyen Kjøp billett!

6. juni Bare Egil Band
Menstad Bydelshus, Skien Kjøp billett!

13. juni Ikke Bare Bare Egil Band Band
Skuret (ekstrakonsert), Trondheim Kjøp billett!

13. juni Bare Egil Band
Skuret (ekstrakonsert med fullt band), Trondheim Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter