Stavanger sparket stump! Kristiansand neste!

Stjælt fra Instagrambrukeren HeidiUlrikke

Etter å ha kost oss glugg i hjel med den fantastiske videoremiksen av Nicki Minajs Anaconda backstage på Folken i hele går, virket det nesten for godt til å være sant at kveldens kostyme var ei vaskekte prumpepute. Det ga muligheten til å åpne showet med litt god fjertehumor noe som satte publikum i en lattermild stemning som faktisk varte konserten ut. Det låt litt dritt av puta, men når bandet dundra i gang ble det en enda fetere konsert enn på Hulen i Bergen dagen før. Og det sier litt når man tenker på hva ruzt.no mente om den opptredenen.

For de som ikke har sett denne videoen ennå, anbefales den på det sterkeste. Det er nok det morsomste på internett akkurat nå, ved siden av Høssing lokal-TV, selvfølgelig.

Brynar Takle Ohr i fin-fin utfoldelse. Nok et bilde nappa fra instagram-brukeren HeidiUlrikke. Flink til å ta bilder, hun!

I kveld er det Østsia i Kristiansand sin tur til å rockes. Her blir det urpremiere på den splitter nye låta «I kveld skal tante Sofie dø», morderballaden fra Kristiansands største turistattraksjon. Før den tur skal jeg ta en tur på platesjappa Rockline og gjøre en minikonsert med signering kl. 15.00. Ta gjerne en tur dit i gråværet!

NRK Sørlandet skriver litt om boka og konserten i kveld.

Det var ikke så radikale endringer i settlista i går, men litt annerledes ble det jo (denne informasjonen er først og fremst for nerdene der ute, jeg veit dere er der!). I kveld blir det større endringer, tror jeg.

Æ39
Bilen, jenta oh yeah!
Faen i hælvete
Jeg Bare
Værfast på Ulriken
Bergen, du er ei fitteby
Nystemten
Arne
Bloggsangen
Speider’n
Nordfjordeid gløggkokeri
333 grams burger
Muslinger
Kom til Kongsberg
Alle scatter i Stavanger
Morten A-bl A-bl
Pump opp oljen
Politimester Egil
Sko

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter