Fra pølsefesten

Første helg avsluttet på Østsia i Kristiansand. Studentene vartet opp med en lekker pølsedrakt.

Bilde stjært fra Instagrambruker larsbanjo

I farten glemte jeg dessverre å koble denne drakta til sangen om eks-pølsemakeren Jan Sigbjørnsen, ordføreren i Flekkefjord. En liveinnspilling av perlen Jan Sigbjørnsen er alles venn fra sommerens Fjellparkfestival  hadde gjort seg utmerket på Norge på kryss og tvers volum 4, liveplata vi forhåpentligvis er godt i gang med å spille inn nå i løpet av turneen vår. Kristiansanderne fikk i stedet høre nok en obskur utgave av Alle scatter i Stavanger rett etter den nå legendariske scatteduellsoloen på Kom til Kongsberg. De fikk også første liveframføring noensinne av Hva skal vi gjøre med Askim komplett med det knallharde og tøffe thrashpartiet. Det likte dem godt, skal jeg si deg! De fikk også gleden av et band i absolutt toppform og den kanskje aller morsomste konserten på denne første runden av høstens turne.

Foto: Joffe Myrvold

Foto: Joffe Myrvold

Den nye morderballaden fra Dyreparken, I kveld skal tante Sofie dø fungerte overraskende bra og blir i hvert fall med på neste konsert på Samfundet i Trondheim førstkommende fredag. Der blir det også urframføring av den nye låta Fylla i Trondheim i forbindelse med åpningen av det nye mikrobryggeriet på Samfundet. Der vil de også lage et limited edition Bare Egil-øl for at teksten skal bli en selvoppfyllende profeti. Så blir det Rokken i Volda på lørdag. Blir stas der og, kjenner jeg sunnmøringen rett.

Her er settlista fra Kristiansand:

 • Æ39
 • Flytt Bodø lenger sør
 • Faen i hælvete
 • Jeg Bare
 • Bergen, du er ei fitteby
 • Nystemten
 • Arne
 • Bloggsangen
 • Speider’n
 • Nordfjordeid gløggkokeri
 • Muslinger
 • 333 grams burger
 • Kom til Kongsberg
 • Alle i Stavanger scatter
 • I kveld skal Tante Sofie dø
 • Hva skal vi gjøre med Askim
 • Pump opp oljen
 • Politimester

Sko

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

21. juni Black Debbath
Tons of Rock, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter