Hjemmeseier i Volda

Stjælt fra Instagrambrukeren xmunkyx

Akkurat idet jeg trodde det ikke var mulig å spille bedre konserter, kom vi til Volda og hadde det enda fetere sist lørdag. Først dukket det opp så mye folk til den akustiske konserten i den supersjarmerende sjappa til Bokmannen at et syvsifret antall personer ikke fikk plass inne i butikken. Dernest kom det enda flere folk på selve konserten. Og for noen folk! Om jeg skal komme med ett tips til potensielle studenter: søk dere til Volda! I hvert fall hvis dere er unge herremenn med lyst til å utvide bekjentskapskretsen innenfor det annet kjønn, og gjerne da det søtere slaget. Som jeg synger i min nydelige nye sang «Nedentil Niks» som skal urframføres i Tromsø på torsdag: «Kall meg gjerne en gammal gris», men jeg liker altså spesielt godt å spille konsert for vakre unge jenter. Trenger ikke nødvendigvis å bli nærmere kjent med dem etterpå, det holder for meg å se de tilbedende øynene og sikla som renner mens vi speller. Da blir gamlefar i humør, skal jeg si deg!

Forøvrig kan det meldes at Dagbladet har fått somlet seg til å komme med en riktig hyggelig anmeldelse av plata, mens Studvest er mer lunkne. Men det gjør ikke noe, så lenge det er noenlunde velskrevet og velbegrunnet og det synes jeg det er. Kanskje litt overaskende at anmelderen har tolket mine dialektale utskeielser som seriøse forsøk på å imitere lokalesamfunnenes talemål på ordentlig. Men for all del, ting trenger ikke å være bra bare fordi det er gjort dårlig med vilje, så det synes jeg er relevante innvendinger.

Settlista i Volda så sånn ut:
Æ39
Flytt Bodø lenger sør
Faen i hælvete
Jeg Bare
I kveld skal Tante Sofie dø
På fylla i Trondheim
Bergen, du er ei fitteby
Nystemten
Arne
Bloggsangen
Speider’n
Nordfjordeid gløggkokeri
Muslinger
Kom til Kongsberg
333 grams burger
Hva skal vi gjøre med Askim
Rolls Royce-fabrikken i Volda
Pump opp oljen
Politimester
Sko

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter