Breaking news: Rolls Royce-fabrikken er lagt ned!

Denne fine gjengen gjorde furore på Samfundet i går. I dag blir det haraball på Rokken i Volda! Foto: Samfundet (Instagram)

Det var helt sykt fett på Samfundet i Trondheim i går. Det eneste problemet er at publikum er så inni hælvete bra der at jeg ikke trenger å jobbe noen ting for å lage godstemning. Men du verden, for et luksusproblem! Det var ekstremt stas å høre allsangen på Faen i hælvete, Bloggsangen, I kveld skal tante Sofie dø, Bergen, du er ei fitteby og ikke minst den splitter nye trønderrockklassikeren På fylla i Trondheim. Tusen takk for at dere kom, koste dere og lagde en super fest for oss også. Det var også stas å være med på bryggerilansering og få mitt helt eget øl. Smaken var kanskje mer interessant enn kjempegod, men det tar vi med godt humør.

Instagrambrukeren nygers tok dette fine bildet i Storsalen i går.

I kveld står Rokken i Volda for tur. Det er solgt bra med billetter, men det blir også mulig å kjøpe i døra for dem som er litt treige av seg. Nå straks er det også en liten akustisk minikonsert på Bokmannen her i Volda. Når det gjelder kveldens nyskrevne låt, viser det seg at selve hjørnesteinsbedriften jeg synger om , Rolls Royce-fabrikken er blitt nedlagt. Hva dette har betydd for folks lyst og evne til å gå ut å more seg der tør jeg nesten ikke tenke på. Men det har i hvert fall gitt meg noe å synge om. Låta er i hvert fall blitt uhyre feit, så den er grunn nok i seg selv til å komme. Settlista i går ble slik:
Æ39
Flytt Bodø lenger sør
Faen i hælvete
Jeg Bare
I kveld skal Tante Sofie dø
Bergen, du er ei fitteby
Nystemten
Arne
Bloggsangen
Speider’n
Nordfjordeid gløggkokeri
Muslinger
333 grams burger
Kom til Kongsberg
Hva skal vi gjøre med Askim
På fylla i Trondheim
Pump opp oljen
Politimester Sko

Tags: ,

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter