Aktivitetsbok med rockequiz 2015!

Aktivitetshefte 2015

Årets feteste julegave kommer allerede lørdag 6. desember. Black Debbaths Aktivitetsbok med rockequiz 2015 er oppfølgeren til fjorårets Rockequiz-bok fra No Comprendo Press som solgte ut førsteopplaget på null komma svisj, kom i et nytt opplag med det samme og siden har vært en stabil bestselger i Black Debbath-sortimentet.

Denne gang er konseptet utvidet med en rekke aktivitetsoppgaver illustrert av Ronny Haugeland. Her kan man prøve seg på pusleoppgaver som Tegn skjegg på bassisten, Pakk bandbilen og Flytt Operaen til Bøler Samfunnshus. Ronny har lang erfaring med samarbeid med Duplexkonsernet, blant annet gjennom de legendariske Familien Ost-historiene til L.Y.D. og sist men ikke minst bokutgaven av Bare Egil Bands Norge på kryss og tvers.

Skulle julesalget av dette geniale produktet mot enhver formodning svikte, har bandet flere ess i ermet. På nyåret slippes første singel fra det kommende albumet ”Universell Rikssynsing”: den smektende singelen ”Pensjonsballade”, en duett med selveste Bjørn Eidsvåg. Dette burde i hvert fall sikre disse velmenende herrene en trygg alderdom nå som de er i ferd med å entre livets høst.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter