Pensjonsballade – Ny singel med Bjørn Eidsvåg-duett ute nå!

singelcover-pensjonsballade

Reduser skatten for 2014 nå!(*) Start Black Debbaths pensjonssparing! Er du bekymret for hvordan din økonomiske situasjon skal bli når du går inn i livets høst? Det er vi også. Lurer du på hvordan du skal finansiere luksuslivet når arbeidslysten og -evnen ikke er til stede lenger? Vi også. Derfor har vi nå startet opp et unikt pensjonstilbud. Ved å spare så lite som 500 kroner hver måned kan du sikre at pensjonsalderen (vår) kan tilbringes i tilnærmet ubekymret luksus. Ordningen er like enkel som genial: Hver måned setter du inn et beløp du selv velger på Black Debbaths konto. Pengene vil stå på en sperret konto til Black Debbath ikke lenger gidder å gi ut plater og turnere lenger. Da vil vi investere pengene i mat, drikke, bolig og feriereiser, slik at vi får den pensjonstilværelsen vi alltid har drømt om.

Mer informasjon om ordningen finner på Wimp, Spotify og Itunes hvor vår pensjonskonsulent Bjørn Eidsvåg gjør nærmere rede for forskjellige ordninger og ulike etiske dilemmaer rundt dette med pensjonsordninger. Sangen er også å finne på Black Debbaths album Universell Riffsynsing som kommer 23. januar. Det kan forhåndsbestilles fra Platekompaniet allerede nå. Bruk rabattkoden PK-DEBBATH for å få gratis frakt fram til lanseringsdatoen.

 

(*) Akkurat det å redusere skatten må du ordne på egen hånd. Vi kan ikke hjelpe deg med det, men det er smart å gjøre det og det skal visstnok fortsatt være mulig.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

18. november marOder
TÆPS, Fredrikstad Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter