Romskipet har landet

Foto: Trine Sirnes

Vi er i gang med en episk reise ut i verdensrommet for å promotere vårt kritikerroste nye album Universell Riffsynsing. Femmerne hagler i avisene for plata noe som bare er rett og rimelig, men som vi allikevel er svært takknemlig for. Tradisjonelt sett er det jo fireren som er humorrockens sekser.  Vi satte Halden fullstendig på hodet under kickoff-arrangementet til Tons of rock på torsdag og i går satte vi publikumsrekord på Glassmagasinet i Horten. I dag braker det løs på Musikkflekken i Sandvika. Be there og be jævla square, ass. Lonely Kamel er support på hele turneen og de leverte en kanonkonsert i går. I dag får de selskap av den lokale gruppa Ancollission som vi også venter oss store ting fra. Sjekk resten av konsertprogrammet for å finne hvor vi lander nærmest deg i løpet av turneen før vi til sist forlater jorden for godt.

Romskipet Black Debbath har landet (Instagrambruker: Rompetom)

I anledning turneen har vi som vanlig produsert en lang rekke både praktiske og pene produkter som vi etter beste evne prøver å prakke på de som klarer å komme seg på konsertene våre. Et utvalg av våre mest populære artikler kan også kjøpes gjennom nettbutikken Tvangstrøye. De fallbyr også merchandise fra populære artister som Bare Egil Band, Onkl P og de fjerne slektningene, The Dogs, Oslo Ess og Turbonegro. Ta en kikk på utvalget og kjøp gjerne plater, quizbøker, forkle og den splitter nye capsen Black DebHatt.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter