Ferdig i studio!

11143536_10153135422500266_3419471582412959814_n
Så har n’ je vært i studio og lagt grunnsteinen til det som skal bli de tre neste platene til Bare Egil Band. Det blir i planlagt rekkefølge Büsker Dü, Ferdaminne frå hausten tjugefjorten og Westfold (Norge på kryss og tvers volum 4-6). Som jeg har vært inne på tidligere er dette plater neppe noen venter på, og som verden hadde klart seg utmerket godt uten, men ut skal dem!
2015-04-07 13.38.00
Jeg må allikevel si meg ekstra fornøyd med perler som Jeg har fått dilla på Ghostface Killah og de nye fotball-låtene til hhv. Strømsgodset og KIF. For ikke å snakke om de nydelige nyinnspillingene av Nå swinger det i Tjølling, Linda Widvey Andersen og Åsgårdstrand Blues. Og den nye låta til Vervenfestivalen ble jo helt strålende! For ikke å snakke om studioversjonene av flere av låtene fra høstens turne. Og coverversjonen av Paul Hardcastles klassiker 19! Det har vært en fryd å jobbe med Vestfoldmusikerne Martin Horntvedt, Audun Erlien og Roar Nilsen, og Buskerud-crewet Fredrik Wallumrød, Christian Engfelt og Tor Egil Kreken. For ikke å snakke om de mer velkjente Egil-musikerne Håvard Takle Ohr, Øystein Frantzvåg og Øyvind Blomstrøm. Sistnevnte har dessuten produsert hele sulamitten med trygg hånd. Dette er kvalitet i alle ledd! Takk for gøye dager i studio!
2015-04-07 13.37.16-1
Nå gleder jeg meg til å gjøre ferdig komponeringen av Steinkjerfestival-låta Flæsk og duppe! Det blir en ny Bare Egil Band-klassiker, det er jeg trygg på. Blir utrolig fristende å ta en snikpremiere på den på konserten på Postkontoret 6. mai eller Caliban Sessions 29. mai merker jeg, men jeg får prøve å holde meg i skinnet!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter