Bæsj i skjegget-singel kommer fredag!

egilskjeggetcov2400x2400_2

Ronny Haugeland har lagd et supert cover som også fort kan dukke opp som motiv på en t-skjorte inne i skapet ditt. Følg med!

Her går ting i rasende fart om dagen! Etter suksessen med Bæsj i skjegget-videoen i helga (175.000 visninger på Facebook så langt), fant jeg ut at det ikke var noen grunn til å somle med å gi ut gromlåta på singel. Da er det godt å ha alle fasiliteter innen gangavstand her på Bøler. Øyvind Voldmo Larsen på Lionheart Studio stilte på kort varsel med studiofasiliteter, spilte inn og mikset låta i løpet av noen timer, mens Henning Bortne på Oslo Mastering ferdiggjorde en prikkfri master på null komma svisj. Begge to holder til på låven på Bøler gård, hvor jeg også henger når det ikke regner for mye. Nå er alt sendt inn i dataen min og derfra videre ut på internett, og hvis alt går som det skal kan musikken komme derfra og ut av din datamaskin allerede på fredag. Sånn er det altså blitt! Ingen flaskehalser noe sted, og ingen fordyrende mellomledd! Alt skjer i realtime og alle penga går rett til kunstneren. Se gjerne videoen en gang eller to til mens du venter.

Og ikke glem å melde deg på dette prikkfrie arrangementet hvor jeg nærmest garanterer at du kan få høre Bæsj i skjegget i levende live!

fbcover

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

18. november marOder
TÆPS, Fredrikstad Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter