Er det bæsj i skjegget?

Nasket fra Instagramkontoen til Helise21

Jeg hadde en mildt sagt trivelig kveld på Postkontoret på Tøyen i går. Det var stappfullt, utsolgt på forhånd(!) og vanvittig stemning, noe som resulterte i en totimers konsert med en settliste dominert av splitter nye låter jeg er ekstremt fornøyd med. De nye låtene til sommerens festivaler i Horten og Steinkjer, Vervenfestivalen og Flæsk og Duppe fikk sine urframføringer. Det ble noen gjensyn med de beste låtene fra høstens turne (Nedentil Niks, Krydder og Oslo, du er dyr). Den nye Strømsgodset-sangen ble spilt pluss Særskilt språkopplæring og Maos episke reise. Det var i det hele tatt mye å være begeistret for. Men det store høydepunktet var selvfølgelig den nye dagsaktuelle perlen Er det bæsj i skjegget? Det er en groovy fengende sak som på en saklig og informativ måte adresserer det spørsmålet som har vært på alles lepper den siste uka, basert på en viktig og mye sitert nyhetssak. For de som gikk glipp av det, kan jeg bare anbefale en tur på Caliban Sessions på John Dee 29. mai hvor det blir gjenhør med de største perlene fra denne kvelden, i tillegg til opptredener med Black Debbath, Thulsa Doom, marOder, De sørgelige restene, Bronco Busters, El Cuero og gudene veit hva! Kjenn din besøkelsestid mens det fortsatt er billetter igjen! Trykk på bildet under for å kjøpe billett, da vel!

fbcover

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

18. november marOder
TÆPS, Fredrikstad Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter