Hurra Torpedo har mottatt sjekk fra USA

Denne uken var det plutselig store nyheter i Hurra Torpedo leieren. I postkassen til Onkel Blå lå det en konvolutt fra USA og oppe i den var det en sjekk på svimlende 1,75 dollars. Dette var overskuddet etter 8 år med T-skjortesalg i uniten. Lykkelige over å endelig ha tjent noen penger ble de brave karer i Hurra enige om å møtes ved DNBs filial på Karl Johan for å heve beløpet. Her skulle det feires med både en og to kopper kaffe! IMG_5741 Vel inne på DNB skulle det vise seg at å få hevet en sjekk fra utlandet ikke var det enkleste man fyller dagen med. Her måtte det fylles ut et eget skjema for den slags, og køen var lang for å møte selve kundeveilederen som skulle føre oss trygt gjennom transaksjonsprosessen.IMG_5743 Endelig var det vår tur og mannsterke satte vi oss til bak kundebehandlerens bord. Snart skulle vi høre lyden av klingende mynt. Skuffelsen ble derfor stor da damen ikke annbefalte oss å heve sjekken, det ville desverre bare medføre økonomisk tap for oss. Gebyret for å heve sjekk fra utlandet var på langt over den summen som sto på sjekken. Men rett skal være rett. Vi hadde nå engang tjent disse penga, og da skal vi jaggu heve dem også, koste hva det koste vil. Den forfjamsede damen bak bordet innså etterhvert at vi var sikre i vår sak, og satt igang prosessen. Behandlingstid ca. 10 uker. Hurra for sjekk fra USA!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter