N’ Knutsen og n’ je

2015-05-29 08.09.12

N’ je har fått den uendelig store æren å være med på jubileumskonserten for Knutsen og Ludvigsen på Miniøya i morgen. Skal faktisk åpne selve konserten med Hallo, Hallo sammen med Mr. Knutsen himself, Øystein Dolmen. Det hele er selvfølgelig en så stor ære at det bare er å glemme å forholde seg til det i det hele tatt. Det er bare å la seg flyte med begivenhetene og prøve å kose seg. Les mer om konserten i Dagsavisen. Andre artister inkluderer Sondre Lerche, Samsaya, Mannskoret, Bertine Zetlitz og masse flere. Og Ila Auto er backingband. Skulle tro det blir fantastisk!

I sakens anledning møttes Øystein og jeg på God, morgen, Norge på TV2 i dag tidlig, og for sikkerhets skyld hadde vi på oss samme jakke. Det morsomme er at dette var en ren tilfeldighet og jakker vi kjøpte uavhengig av hverandre for haugevis av år siden. Min ble innkjøpt som et forslag til sceneantrekk for Black Debbath for ti års tid siden, og har stort sett har hengt i skapet siden. Det ligger sikkert en kosmisk plan bak, eller en komisk. Får se om vi er like samkjørte i jakkevalget i morgen også. Det hadde vært moro!

Fordi jeg er så glad i Knutsen og Ludvigsens litt mer ukjente sanger framførte vi Raymond Dassrull Larsen – I love you fra plata Ned med Nidaros med K&Ls alter ego Bakklandet Bassangforening. Som jeg forøvrig også spilte en brillefin cover av på plata Jeg er helt rå i 2008 eller når det var. Jeg har lagd en liten spilleliste i Spotify med en haug av mine favoritter blant Knutsen og Ludvigsens litt mindre spilte perler som en service for dere som bare kjenner de mer opplagte valgene. Hovedvekten er fra nevnte Ned med Nidaros, Brunost no igjæn (fantastisk hele veien) og Fiskepudding! Lakrisbåter! Tur til byen-sekvensen fra sistnenvte mener jeg er det norske svaret på 2.-siden på Abbey Road. En fullendt, sammenhengende låtsekvens med fantastiske poplåter som også er utrolig morsomme. Hør på den!

Knutsen og Ludvigsen kommer også som helaftens film til høsten. Det ser faktisk veldig lovende ut. Kul animasjon og greier. Gleder meg til den. I kveld er det Caliban sessions på John Dee, men det er utsolgt dessverre, så har du ikke billett får du heller holde deg hjemme og se på Kung Fury. Har ikke sett den selv ennå, men den skal være gøy.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

28. september marOder
Krøsset, Oslo Kjøp billett!

11. oktober Bare Egils Spellemannslag
Riksscenen, Oslo Kjøp billett!

12. oktober marOder
Retro Pub, Raufoss Kjøp billett!

8. november marOder
Hulen, Bergen Kjøp billett!

30. november Bare Egil Band
John Dee, Oslo Kjøp billett!

30. november Thulsa Doom
John Dee, Oslo Kjøp billett!

30. november Black Debbath
John Dee, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter