Når vi døde rocker!

I dag er det 109 år siden den store norske forfatteren Henrik Ibsen døde. Finnes det noe bedre måte å feire dette på enn å dra fram Black Debbaths fantastiske album fra 2006, Naar vi døde rocker, en tungrockhyldest til Ibsen? Neppe. Det har i hvert fall Duplex Records betimelig gjort og lagt det øverst i spillelisten over alle låtene fra Duplex Records og relaterte artister. Den lista inneholder så mye fint og så mye mindre fint at den burde du følge hele tida egentlig. Og hvis du foretrekker Wimp kan du jo høre på albumet der. Det er masse muligheter. Du kan til og med kjøpe det fra Itunes! Men det har visst folk mer eller mindre sluttet med. Lurer på hva Ibsen hadde sagt hvis han hadde visst at folk skulle slutte å kjøpe skivene hans på Itunes bare 109 år etter han var død! Da hadde han nok ikke følt seg som en veldig vellykket verdenskjent dramatiker. Neste fredag er det Caliban Sessions på John Dee. Hvis du ikke drar dit er du pling i bollen!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

18. november marOder
TÆPS, Fredrikstad Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter