Svære greier!

_P1_9950

Bare Egil Band sitter virkelig på livets grønne grein om dagen og spiser kirsebær med de store. Det har ikke før blitt kunngjort at jeg skal få æren av å synge Hallo Hallo sammen med selveste Knutsen himself, Øystein Dolmen, under Knutsen & Ludvigsen-hyldestkonserten på Miniøya lørdag 30. mai før det kommer for en dag at jeg skal spille på Elvefestivalen i Drammen med Drammen Symfoniorkester og et spesialband med fenomenale Buskerud-musikere. Fredrik Wallumrød (El Caco og Span) på trommer, Christian Engfelt (Cato Salsa Experience) på bass og Bent Bredesen (Jonas Fjeld Band) på gitar. Dette blir kickstarten på mitt lenge bebudete Büsker Dü-prosjekt og et meget prematurt releasparty på en plate som nok ikke kommer med det samme, men så fort jeg har skrapt sammen penger, låter og tiltakslyst. Kommer nærmere info om det også før eller siden!

Bæsj i skjegget-singelen går fortsatt så det suser og jeg kan vel avsløre at den ikke blir helt aleine framover. Det kommer to nye singler fra Bare Egil Band før St. Hans og begge er av en standard som vi må tilbake til gullalderen på 90-tallet for å finne maken til. En smakebit på disse låtene får man på Caliban Sessions fredag 29. mai på John Dee. Det er også rykter om at det kommer en ny sjanse i Oslo for de som ikke fikk med seg den herlige konserten på Postkontoret forleden. I løpet av kort tid kunngjøres både tid, sted, dato og pris på en ny fullengdes konsert. I mellomtiden foreslår jeg at alle følger den brillefine spillelista med all musikk fra Duplex Records på Spotify. Der er det mye snacks, masse merkelig og en god del drit.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter