Sykelig opptatt av pensjon

For å best mulig å kludre til lanseringen av det som skal bli min egen økonomiske sikkerhet i alderdommen, min største hit på nesten 20 år, Bæsj i skjegget, har jeg valgt å lansere en annen ny sang nå to dager før nevnte mesterverk slippes løs på Wimp, Spotify, Tidal og Itunes etc.

Hybridpensjon – av og med Egil Egeberg
Posted by Hybridpensjon for kulturarbeidere on 13. mai 2015

 

Ettersom dette tydeligvis har vært et betalt oppdrag av kommersiell natur, har jeg selvsagt valgt å skjule min virkelige identitet bak det kryptiske aliaset Egil Egeberg, sånn at ingen skal forstå at det er jeg som står bak. Dermed beholder jeg min uavhengighet og kredibilitet. Kløktig, meget kløktig! At dette med pensjonsordninger er noe som opptar meg meget blir selvfølgelig klart når man tenker på Black Debbaths forrige singel Pensjonsballade, denne duetten jeg gjorde med Bjørn Eidsvåg forleden. Den tåler også et gjensyn.

Som jeg ikke blir trett av å minne om, får du se både Black Debbath og Bare Egil Band sammen med en hel rekke andre band på Caliban Sessions på 29. mai på John Dee. Underlig nok er det fortsatt billetter å få kjøpt, men det varer ikke evig!
fbcover

En annen mulighet til å få tida til å gå er dette innslaget fra Aftenposten TV om bæsj i skjegget.

Hvis man da ikke simpelthen vil kose seg med selve godvideoen sjæl.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

21. juni Black Debbath
Tons of Rock, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter