Alt jeg tar i blir til gull!

Wow! Nå skal jeg på ingen måte ta på meg all æren for dette selv, men er det en tilfeldighet at Trønder-avisa melder at Steinkjerfestivalen kommer til å bli utsolgt i forsalg og at Wu Tang Clan-konserten på lørdag allerede er utsolgt? Når jeg nettopp har sluppet to ganske så kick ass singler i forbindelse med hvert av de nevnte evenementene? Neppe!

ghostfaceegil24x24 fleskduppebareegil

Det gir en utrolig god følelse å vite at lille jeg kan gjøre en så stor forskjell, ikke bare for en regional musikkfestival, men også for et internasjonalt anerkjent rapkollektiv med lang fartstid i bransjen. Og nei, jeg synes ikke det er relevant at konserten med Wu Tang Clan var utsolgt allerede før jeg kom på ideen å slippe Jeg har fått dilla på Ghostface Killah som singel! Heller ikke at andre artister kan ha noe av æren for billettsalget til Steinkjerfestivalen. Det faller på sin egen urimelighet! Hvor mange av dem har sluppet en egen singel med en spesialskrevet låt til festivalen, liksom? Man kan virkelig ikke undervurdere hvilken forskjell Flæsk og duppe har gjort, ikke bare for festivalen, men for hele Nord-Trøndelag, ja, hele Midt-Norge.

Ronny Haugeland har som vanlig laget coveret til denne singelen. Fine greier, Ronny!

Og i forbindelse med Steinkjerfestivalen har Duplex Records samlet noen av mine største trønderlåter øverst i den totale spillelisten over Duplex-musikk. Hør gjennom hele den lista, du! Da er du bra blåst i øra når du er ferdig!

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter