Dramatisk utvikling i videokampen

Det har vært utrolig spennende å følge utviklingen i kampen mellom videoen til Vervenfestivalen som er postet av Vervenfestivalen og den helt identiske videoen til samme sang som har blitt postet av Duplex Records. Begge deler på det store internasjonale videonettstedet Youtube. Folk har sittet klistret foran dataskjermene sine fra Horten til Borre for å følge med på hvordan folk fra nesten hele Vestfold har klikket seg inn på de respektive videoene slik at de gradvis har fått flere visninger. Duplex Records-versjonen har etter hvert sikret seg en knepen, men stadig tydeligere ledelse.

Men nå forandrer hele feltet seg med offentliggjøringen av denne splitter nye videoen av en akustisk versjon av sangen. Strippet fra all staffasje som fløyte, fancy tromme- og basspill og lekre gitardetaljer skjønner vi virkelig for første gang hvilken perle av en låt dette er. Hvordan kommer så dette til å påvirke den pågående konkurransen mellom de to tidligere nevnte videoene? Ingen vet. Jeg har prøvd å høre med eksperter på datamaskiner og internett og sånn, men det har ingen ide. De er skikkelig forvirret over hele problemstillingen. Det virker som om de ikke skjønner en dritt av hvordan vi ungdomma lytter til musikk og forholder oss til samtiden. Lite dølle folk, da! Det eneste som er sikkert er at ingenting er sikkert! Ha ha ha!

Ikke glem at det snart kommer tre nye singler fra Bare Egil Band, da! Det blir saker!

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter