Trøbbel i Det store bakeslaget

2015-06-10 14.17.36

 

Jeg må bare beklage, men det viser seg at jeg hadde misforstått reglene i Det store bakeslaget. Det er ikke en bakekonkurranse med realitypreg, men mer en situasjonskomedie i 13 episoder med manus av Tore Ryen. Jeg må derfor pakke sammen bakersakene mine i morgen og dra hjem igjen. Det er utrolig skuffende, for dette har vært de fineste tretten ukene i mitt liv. Jeg har fått utrolig mange venner i løpet av innspillingsperioden og jeg vet at vi i dansetruppen Bakin’ Soda i hvert fall kommer til å fortsette med dansen, selv om de andre skal være igjen på det store bakeriet i Karibien mens jeg må dra hjem til Norge og gjøre bakingen min på hjemlige fronter framover. Men når de også kommer tilbake, blir det dansing og baking for alle penga!

10499500_10152823998271573_5022489367531364660_o

Jeg vil bare benytte anledningen til å takke alle som har stemt på meg, og så satser jeg på å gjøre det bedre i TVNorges nye kombinerte danse-, bake- og sjekkeprogram Dansende baker på frierføtter som har premiere på HBONordic og RTL til høsten. Jeg skal være musikalsk sidekick, litt som Paul Schaffer i Letterman-show. Det blir en ny utfordring. Tvi, tvi! Så sees vi på Mono på onsdag, Tons of rock på torsdag, Vervenfestivalen på lørdag og Steinkjerfestivalen lørdagen etter det!

Åja, du leser videre? Denne bloggposten er egentlig ferdig, men jeg kan jo alltids minne om at Black Debbath spiller en haug med festivaler i løpet av sommeren. Sjekk ut konsertlista!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

28. september marOder
Krøsset, Oslo Kjøp billett!

11. oktober Bare Egils Spellemannslag
Riksscenen, Oslo Kjøp billett!

12. oktober marOder
Retro Pub, Raufoss Kjøp billett!

8. november marOder
Hulen, Bergen Kjøp billett!

30. november Bare Egil Band
John Dee, Oslo Kjøp billett!

30. november Thulsa Doom
John Dee, Oslo Kjøp billett!

30. november Black Debbath
John Dee, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter