Thulsa Doom spiller And then take you to a place where jars are kept

Thulsa kyssebilde

Thulsa Doom fortsetter sin nostalgiske musikalske rundreise. I år har turen endelig kommet til mesterverket And then take you to a place where jars are kept fra 2003. Turneen startet i går på Folken Grottene i Stavanger til stormende jubel fra de frammøtte rogalendingene. Nesten alle kjøpte seg Thulsa Dooms splitter nye kaffekopp og forbløffende mange av dem investerte i tillegg i Thulsa Dooms kaffeavtale som gir gratis kaffe på Thulsa Doom-konserter ut året. Det var i det hele tatt en vidunderlig aften.

I kveld fortsetter suksessen på Garage i Bergen og neste helg kommer spetakkelet til Rockefeller i Oslo på fredag og Familien i Trondheim på lørdag. Stonerveteranene Lonely Kamel er med som support på hele turneen og på Rockefeller er også de herlige bråkebøttene Deathcrush med som spesielle gjester. Kom igjen, folkens! Dette er noe du ikke bør gå glipp av! Dette er virkelig en av de beste platene som finnes (i følge bassisten i bandet) og første og antageligvis eneste mulighet til å se den framført live i sin helhet.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

28. september marOder
Krøsset, Oslo Kjøp billett!

11. oktober Bare Egils Spellemannslag
Riksscenen, Oslo Kjøp billett!

12. oktober marOder
Retro Pub, Raufoss Kjøp billett!

8. november marOder
Hulen, Bergen Kjøp billett!

30. november Bare Egil Band
John Dee, Oslo Kjøp billett!

30. november Thulsa Doom
John Dee, Oslo Kjøp billett!

30. november Black Debbath
John Dee, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter