Hurra Torpedo på verdensturne

amberbookingweb-format-hurratorpedo

I det øyeblikket du som nordmann trodde at bare aupairen kunne traktere  hvitevarer, melder de etterhvert svært tilårskommende hvitevarerockerne i Hurra  Torpedo at de atter har gått i kjeller og baderom og børstet støvet av sine  velklingende hvitevarer. Ja mine damer og herrer! Vi har herved gleden av å  kunngjøre at en ny verdensturné for 2016 står for døren, en turné som vil strekke  seg over flere helger og ta dem til opptil ett kontinenter. I mars vil de spille i flere  norske storbyer og i april vil de vende tilbake til Øst-Europa. Dermed skulle det  meste være dekket!

2 svar til “Hurra Torpedo på verdensturne”

  1. Torpedert konsert (spørsmålstegn) sier:

    Det ser ikke ut til at det finnes billetter hos Ticketmaster til Hurra Torpedos antatt fantastiske arrangement den 11/3 i Bergen.

    Heldigvis var det mulig å få tak i billetter til ett orkester som spiller dagen etter. Anntar at denne konserten vil dekke mye av de samme behovene. http://www.billettservice.no/event/lindesnes-trekkspillklubb-billetter/456615

  2. Kk sier:

    HT er dødsrå! Så sorgen var til å ta og føle på da de skreiv på nettet at bændet av helsemessige årsaker var avgått ved døden. Men nå har de altså gjennoppstått fra De Döde?

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

20. juli Black Debbath
Fjellparkfestivalen, Flekkefjord Kjøp billett!

25. juli Black Debbath
Canal Street, Arendal Kjøp billett!

27. juli Black Debbath
Trollrock, Beitostølen Kjøp billett!

23. august Black Debbath
Verket, Mo i Rana Kjøp billett!

29. august marOder
Kvarteret, Bergen Kjøp billett!

28. september marOder
Krøsset, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter