We’re not dead (we just smell bad) – Ny singel kommer!

HurraTorpedo-Were Not Dead-Singel

Alle trodde Hurra Torpedo var et avsluttet kapittel, inkludert bandet selv. Helsemessige problemer etter tjue års intensiv dunking på hvitevarene hadde satt sitt preg på kroppene og det virket ikke som en levedyktig strategi å fortsette med knallfet hvitevarerock inn i alderens høst. Men trur du ikke dette var feil! Bandet er tilbake sterkere enn noensinne. Deres norgesturne som starter neste uke er allerede praktisk talt utsolgt. De skal på Øst-Europa-turne i april og spille på festivalen Over Oslo i juni. Og nå kommer de faktisk med en splitter ny låt også. Låta slippes allerede neste fredag (4. mars) som den første i Duplex Records nye store spilleliste Kvart Potte som lanseres i forbindelse med selskapets 30-årsjubileum og som også vil bli sluppet på kassett etter folkefinansieringsmetoden hvis folk klarer å bidra med de fjortenhundre kronene som er nødvendige for å finansiere denne kostbare utgivelsen. Spillelista Kvart Potte er foreløpig tom, men følg den allerede i dag, så vil den bli fylt opp i løpet av jubileumsåret.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter