De fylkesvise samlinger kommer!

cover busker du

Etter mange års venting kommer endelig de fylkesvise samlinger fra Bare Egil Band! Her skal de lokale låtene som renner ut av meg som en kronisk musikalsk diare få sin naturlige geografiske organisering. I forbindelse med den storstilte jubileumskonserten på Union Scene 2. april med Black Debbath, De sørgelige restene og Bare Egil Band er det naturlig at den første fylkesvise samlingen som slippes er den lenge annonserte lista Büsker Dü til Buskerud fylke. Foreløpig kan lista kanskje virke litt slunken med fotballsangen Strømsgodset, smågrisete Alle hjerters dag i Drammen, turisthymnen Kom til Kongsberg og liveutgaven av Illeluktende mann på sykehuset i Kongsberg som eneste innhold, men allerede førstkommende fredag kommer den nye låta Kongen av Lier, og det finnes en mengde innspillinger av sterkt varierende kvalitet som vil slippes i tiden framover.

kongenlierNY01

Kongen av Lier vil selvfølgelig også bli å finne i Dupli store jubileumsliste Kvart Potte og det er også temmelig stor sannsynlighet for at den kommer til å få plass på den folkefinansierte kassettutgaven av spillelista.

10661748_10152665943791023_6245356490638727917_o

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

28. september marOder
Krøsset, Oslo Kjøp billett!

11. oktober Bare Egils Spellemannslag
Riksscenen, Oslo Kjøp billett!

12. oktober marOder
Retro Pub, Raufoss Kjøp billett!

8. november marOder
Hulen, Bergen Kjøp billett!

30. november Bare Egil Band
John Dee, Oslo Kjøp billett!

30. november Thulsa Doom
John Dee, Oslo Kjøp billett!

30. november Black Debbath
John Dee, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter