Trondheim, vi trenger deres ønsker!

Nå er Hurra Torpedo i trøbbel og vi trenger deres hjelp. Vi har ikke langt nok sett til konserten vår på Byscenen i Trondheim på fredag. Vi mangler simpelthen ett og et halvt minutt på at konserten blir lang nok til at vi får pengene våre fra konsertarrangøren. Og pengene må vi ha så vi kan kjøpe ting vi liker å hjemme hos oss, ting som er vanskelig å få tak i uten nettopp de pengene. Derfor trenger vi forslag fra dere, våre trofaste fans. Hvilken sang synes dere vi skal spille for å fylle ut tiden? Skal vi spille en gammel sviske? Noe fra vårt eget repertoar? Eller kanskje en sang fra dagens hitlister? Eller har du komponert en egen hvitevareslager som du holder på å brenne inne med? Gi oss et tips! Vi tar alle forslag til etterretning, velger blant dem, og regner med å dermed komme opp i en akseptabel konsertlengde, sånn at vi får de pengene vi snakket om tidligere i innlegget. Det eneste som ikke er noen vits i å tipse oss om er vår egen nye singel We’re not dead (we just smell bad) fra den nye duplexspillelista Kvart Potte, for den har vi allerede tatt med i beregningen.

S1760033

8 kommentarer til “Trondheim, vi trenger deres ønsker!”

 1. Pål Erik sier:

  Ønske til Trondheim
  Dead moon 54/40 or fight

 2. Thomas Leer sier:

  Æ like bare kjøttkak

 3. Thomas Leer sier:

  Må bare påpeke at det er et sangønske, ikke en påstand. Æ like bare kjøttkak, altså.

 4. Krestjan sier:

  Hva med Fast as a shark av Accept? Må jo være fin trim på komfyr og fryser?

 5. Tor sier:

  Jeg driver å lærerer meg tysk, vil ha «Neunundneunzig Luftballons»

 6. ole sier:

  genie in a bottle – christina aguilera

 7. Jonas sier:

  Her kommer Molde

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter