På fredag kommer endelig Bærum Reggaeorkester med singel!

Hvor er det blitt av reggaen spør du kanskje deg selv? Er det ingen som driver med den slags lenger. Joda, tro det eller ei, men på beste vestkant yrer og gror Reggaemiljøet som aldri før.

Ja, fra verste østkant på beste vestkant, nærmere bestemt fra sossegettoen rundt Nesøya, Landøya og Tanum kommer gladguttene i Bærum reggaeorkester. En gjeng middelaldrende menn fra næringslivet som spiller ekte hvitmannsreggae med tekster som utelukkende er farvet av deres oppvekst og liv på kanskje verdens aller grønneste kvist.

Nå kommer de altså med singel,  og som seg hør og bør når man kommer fra Bærum, så skal det alltid være stort, så derfor kommer de likegodt med to. Alt sammen selfølgelig i anledning Duplex Records 30 årsjubileum og feiringen av dette med den fantastiske spillelista Kvart Potte. https://open.spotify.com/user/duplexrecords/playlist/3QwsUu3pnLaxG0GMJFL99y

Kort om singlene:

Angsfordriver Chablis er en hyllest til den mest brukte sosialhjelpen i Asker og Bærum, nemlig den angsdempende alkoholholdige drikken Chablis, som drikkes både morgen og kveld for å ta toppene vekk fra de tunge sosiale problemene som koker under overflaten i disse priveligerte men ofte svært sosialt avstumpede områdene.

AngstfordriverChablis-1400x1400

Teslamann er en hyllest til alle næringslivsledere og mellomledere i oljebransjen som kjøper seg Tesla fordi de plutselig er blitt veldig opptatt av miljøet etter at elbilen fikk tillatelse til å kjøre i kollektivfeltet samt lade og parkere gratis på kommunale p- plasser.

Teslamann-1400x1400

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

25. mai Bare Egil Band
John Dee, Oslo Kjøp billett!

25. mai Ikke Bare Bare Egil Band Band
John Dee, Oslo Kjøp billett!

26. mai Black Debbath
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

5. juni Bare Egil Band
På hjørnet, Nesbyen Kjøp billett!

6. juni Bare Egil Band
Menstad Bydelshus, Skien Kjøp billett!

13. juni Ikke Bare Bare Egil Band Band
Skuret (ekstrakonsert), Trondheim Kjøp billett!

13. juni Bare Egil Band
Skuret (ekstrakonsert med fullt band), Trondheim Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter