Jeg trenger innspill til verktøysang om Tromsø!

2016-06-28 13.15.29

Kall meg gjerne Tromsøvenn! 23. juli spiller jeg på Buktafestivalens familiearrangement med selveste Black Debbath, 2. september spiller jeg på Driv med gode gamle Thulsa Doom og 12. oktober åpner jeg Norgesturneen min med Bare Egil Band på The Edge. Her skal jeg spille debutplata mi Absolutt Ikke i sin helhet, bare meg med kassegitar akkurat som jeg sikkert gjorde på Rogers i 1994 eller deromkring, hvis noen husker det.

Nuvel, nok mimring! Jeg skal selvfølgelig ikke bare spille gammalt møl på denne konserten. Forrige gang jeg spilte i Tromsø lagde jeg den nydelige balladen, Nedentil Niks som jeg planlegger å slippe som singel i forbindelse med turneåpningen. Det blir jo stas. Og så skal jeg som vanlig lage enda ei ny låt som skal urframføres under konserten og denne gangen har dataprogrammet mitt bestemt at jeg skal lage en vals  om et verktøy fra Tromsø. Den var ikke helt lett!

Noen som har noen forslag til hva slags verktøy som er typisk for Tromsø? Er det noen lokale bedrifter som har behov for spesifikt utstyr? Bruker de en spesiell tang i tapperiet på Mack? Er det en spesialskrutrekker som er nødvendig for å justere korset på Nordiskatedralen? Trenger den kommunale verktøykasse noe mer effektive redskaper? Har Tromsøfiskeren en spesiell type hammer til å avlive skreien med? Her er jeg blank, merker jeg.

Jeg er som vanlig takknemlig for alle slags innspill! Alt mulig. Stedsnavn i Tromsødistriktet, gøyale historier om folk derfra, anekdoter av ymse slag, kjente personligheter etc. Kjør på! Det er utrolig hva som kan brukes til å sette i gang de små grå for å få laget den nydelige sangen Tromsøfolket fortjener!

Ett kommentar til “Jeg trenger innspill til verktøysang om Tromsø!”

  1. Inderz sier:

    I Tromsø finnes det ikke to veier som ikke har krysset hverandre i fortiden, så kompass fungerer ikke.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter