Stor stas i Bergen!

bareegilaslag_foto_eiriklande_0345

(c) Eirik Lande

Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow gjorde reint bord i helga med to utsolgte hus på Østre under Bajazzfestivalen i Bergen. Ryktene sier at det gikk så bra at det ble en egen sak på TV2-nyhetene på lørdag! N’ Egil sjæl dukker også opp på God Morgen, Norge på TV2 i dag (tirsdag 13. september) for å snakke om Gilberts grusomme hevn, filmen han er med i som har premiere til helga. Jeg (Egil, altså) har allerede fortalt Dagsavisen om det harde arbeidet bak rolletolkningen i et gripende intervju.

(c) Eirik Lande

(c) Eirik Lande

Det er i det hele tatt grunn til å tro at det vil bli nok av Bare Egil i media i løpet av høsten. 30-årsjubileet for Duplex Records og 20-årsjubileumsturneen med Bare Egil Band skal det gnåles så mye om at det kommer til å sten om benene på noen hver.

bareegilaslag_foto_eiriklande_0387

(c) Eirik Lande

Eirik Lande tok disse bildene på lørdag. Flink, han! God til å være på rett sted til rett tid. Har du lyst til å være på rett sted til rett tid bør du komme deg på Kønnbandfestivalen på Stange i Hedmark til lørdag. Det blir siste mulighet til å se det superpopulære barneshowet på en stund. I hvert fall så vidt vi vet. Vi sier ikke nei hvis noen ber oss om å komme å spille, men vi vet ikke om noen oppdrag i den kommende tida. 

(c) Eirik Lande

(c) Eirik Lande

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

22. september Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Sortland Jazzfestival, Sortland Kjøp billett!

23. september Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Sortland Jazzfestival, Sortland Kjøp billett!

24. september marOder
Arnemoren gård, Ringebu Kjøp billett!

25. september Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Bærum Kulturhus, Sandvika Kjøp billett!

26. september Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Asker Kulturhus, Asker Kjøp billett!

1. oktober Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Nøtterøy Kulturhus, Nøtterøy Kjøp billett!

2. oktober marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter