Black Debbath redder tusener av liv med Klein Kaffe-kampanje

kleinkaffe-2400x2400
Studenter er en av Black Debbaths største kundegrupper og deres mentale helse ligger oss derfor tungt på sinnet. Vi drives til vanvidd på tanken at det er studenter der ute som er så nedkjørte, ensomme og psykisk ustabile at de ikke orker å oppsøke/gjøre seg kjent med vår musikk, som jo med sitt høyintellektuelle innhold og sin groovy rytmikk burde være midt i blinken for dem.

Derfor har vi nå lagd en åndssvakt fet låt som stimulerer studenter til å våge seg mer utpå, invitere noen de kanskje ikke kjenner så godt til å ta en kaffe sammen med dem, selv om det muligens risikerer å bli litt kleint. Hva har man å tape? Ingenting er viktigere enn å ha et nettverk rundt seg. Noen man kan lytte til god hardrock sammen med mens man kanskje nipper til en deilig kopp med lunken brun guffe.

For å fronte denne urfete låta har vi så fått SiO (Studentsamskipnaden i Oslo) til å lage en knallbra kampanje som har hentet navn fra sangen, Klein Kaffe. De tilbyr i dag studenter som tar med noen på kaffe, gratis kaffe. Hvis du stiller med vennen, stiller de med kaffen. Kaffen blir således nærmest omkostningsfri, man trenger ikke en gang ha med kopp!

Denne kampanjen har i sin tur vært så inspirerende for verden at de har bestemt seg for å gjøre dagen til en internasjonal psykisk helse-dag med arrangementer over hele kloden! Det sier litt om hvilken innflytelse Black Debbath etter hvert begynner å få. Fredsprisen har vært nevnt, men det var visst noen andre som ble foreslått til å motta den.

Inntektene fra single-salget og strømmingen går uavkortet til kaffe (og andre ting) til Black Debbaths medlemmer, så kjøp gjerne et par-tre eks på Itunes.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter