I kveld smeller det i Alta!

Du verden! Nå er vi i gang her! Det ultimate beviset på full kunstnerisk kollaps; turne med tjue år gammelt materiale har startet. I går brakte det hele løs på Clarion Hotel the Edge i Tromsø med alle sangene fra den gang da pluss et par nye. Stemningen var skyhøy blant de frammøtte og sjøl måtte jeg også trekke på smilebåndet ved opptil flere anledninger. Den nye låta Tromsø Isenkram ble framført for muligens aller siste gang (i hvert fall første) og den nye singelen Nedentil niks fra spillelista Nordnorsk mentalitet var selvfølgelig også representert. Nå er det store spørsmålet om kveldens låt til Alta, Reinsdyrblod med tid og stunder også kommer til å finne plassen sin på samme liste. Vel, den blir i hvert fall urframført på Finnmarksradioen på NRK om ikke lenge. Jeg har en date med dem kl. 15.30 og regner med at det medfører spilling på radio av denne nye perlen, som jeg mistenker i hvert fall er noe mer levedyktig enn den nye Tromsølåta. Vi får se hva folkets dom er og føye oss etter den.
Ellers kan jeg avsløre at det kommer en ny single fra Bare Egil Band allerede i morgen! Følg med på din foretrukne sosiale mediekanal og se om det ikke dukker opp noe info der i morgen tidlig eller abboner på spillelista Duplexnyheter allerede nå og få også med deg den nye singelen til selveste Black Debbath, Klein Kaffe!

Tags: ,

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter