Troms og Finnmark skal få kjørt seg til uka!

egilnix

Mange syntes tyskerne herjet fælt med våre nordligste fylker på førtitallet, men det blir småtterier mot hva jeg skal utsette dem for i løpet av den kommende uka! Først slipper jeg den splitter nye spillelista Nordnorsk mentalitet med sanger om, til og fra våre tre nordligste fylker, inkludert de to nye innspillingene Nedentil Niks og Sysselmann.

nordnorsk

Dernest kommer jeg personlig til Tromsø for å spille hele plata Absolutt Ikke på The Edge på onsdag. Dette gjentar jeg på City Scene i Alta dagen etter. Dette blir åpningen på høstens store turne som vil ta meg rundt til alle landets avkroker for å framføre mitt debutalbum i sin helhet i anledning 20-årsjubileet til dette udiskutable mesterverket i norsk musikkhistorie. Til hver av disse konsertene vil jeg også skrive en splitter ny låt med lokal vinkling. Og til hver konserthelg vil jeg slippe en ny single med en lokal låt til et av stedene jeg spiller angjeldende uke. Først ute her er som sagt sangen Nedentil Niks som ble skrevet til konserten på Driv i 2014. Dette er blitt en riktig fengende rocker som omhandler den mest vanlige klesdrakten blant Tromsøs kvinner. Som b-side/ekstraspor har jeg lagt ved en akustisk versjon av låta Sysselmann som ble laget til årets konsert i Longyearbyen. Singelen kan du kjøpe på Itunes her.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter