Kongsbergbonanza

egilkif

I dag spiller jeg på Hulen i Bergen. Det er utsolgt og ingen grunn til å promotere det i noen særlig grad, men jeg kan jo minne om at det finnes en ypperlig liste med min Vestlandsmusikk for dem som skulle være interessert i det. I morgen lander jubileumsskuta i Ålesund hvor jeg skal ha æren av å spille sammen med selveste DeLillos på Terminalen. Har hørt mye bra både om stedet og bandet, så det gleder jeg meg til.

Men i dag er jeg først og fremst ute etter fortelle om dagens single, KIF. Dette er en fotballsang til Kongsbergs stolthet, fotballaget som nå har tatt seg helt til cupfinalen! Fantastisk. Jeg har kastet meg rundt, satt sammen et stjernelag av musikere fra byen og laget denne funkye discoklassikeren som ganske sikkert vil sende laget både til topps i både cup og serie. Gratulerer på forskudd! Som ekstraspor har jeg lagt med Skilles i Kongsberg og en scattefest av en liveversjon av Kom til Kongsberg. Du verden for noen fine greier!

Singlen kan med fordel kjøpes i Itunes, men den kan også lyttes på i Spotify eller Tidal.

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

18. januar Black Debbath
Terminalen, Ålesund Kjøp billett!

19. januar Black Debbath
Felix, Lillehammer Kjøp billett!

25. januar Black Debbath
Sundreball, Ål Kjøp billett!

26. januar Black Debbath
Retro bar, Raufoss Kjøp billett!

1. februar Black Debbath
Gamlebyen kulturhus, Fredrikstad Kjøp billett!

2. februar Black Debbath
Rockefeller, Oslo Kjøp billett!

15. februar Black Debbath
Verket Scene, Moss Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter