Trønderturné med skrei

Bare Egil Band koste seg glugg i hjel på Sundreball i Ål i helga og urpremieren på Ål til Ål ble tatt så godt imot at jeg tror jeg kan love at den ikke blir med på neste Bare Egil Band-plate, men neste der igjen. Nå står snart Trøndelag for tur og jeg har skrevet ikke mindre enn tre nye låter til de tre konsertene i Levanger, Rissa og på Stokkøya 9.-11. februar.

Den sistnevnte har jeg allerede spilt inn denne fengende videoen til. Konserten på Strandbaren på Stokkøya blir et eksklusivt arrangement hvor det følger med en deilig skreimiddag og det er nettopp det jeg synger så nydelig om i denne lekre balladen. Settet vil i anledning kvelden hente både det ypperste av mine trønder- og matrelaterte viser. Det kan være lurt å varme opp litt på forveien med denne lokale spillelista The delicate sound of a Trønder.

For de som bor mer i nærheten av Oslo, går det an å oppleve en gratiskonsert på Universitetet på Blindern førstkommende fredag kl. 12.15 på HumSam-biblioteket. Det er Lunsj med kultur som byr på et nært møte med en av verdens største innen norskspråklige tøyseviser.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter