Ny Thulsa-video

Den første singelen fra Thulsa Dooms nye plate A Keen Eye for the Obvious (release 22. september) har fått en briljant video regissert av den eminente LP Lorentz som har signert så mange av Duplex Records videoer de siste årene (JO, Nei til runkesti etc.) Videoen har selveste Silje Torp i hovedrollene som hhv. Lady Nina og Lovely Kim. Silje som nå er en av verdens mest populære kvinnelige skuespillere takket være innsatsen i Vikingane (The Norsemen) som for øyeblikket er en av de mest sette TV-seriene på Netflix i hele verden, stiller opp for første gang i en musikkvideo fordi Thulsa Doom er hennes favorittband! Til gjengjeld kan vi trygt si at hun er vår favorittskuespiller! I tillegg dukker Henrik Horge og Jesper Kolstad Rødseth opp i bærende romantiske roller og gjør meget gode figurer.

Videoen hadde premiere på Gaffa forrige fredag med et innsiktsfullt og godt intervju med Papa Doom. Låta lastes ned og strømmes i vilden sky over hele verden og høster entusiastiske omtaler fra både fjern og nær. Thulsa Doom legger ut på turne i slutten av oktober og vil forhåpentligvis og sannsynligvis spille på samtlige norske musikkfestivaler neste sommer.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

28. september marOder
Krøsset, Oslo Kjøp billett!

11. oktober Bare Egils Spellemannslag
Riksscenen, Oslo Kjøp billett!

12. oktober marOder
Retro Pub, Raufoss Kjøp billett!

8. november marOder
Hulen, Bergen Kjøp billett!

30. november Bare Egil Band
John Dee, Oslo Kjøp billett!

30. november Thulsa Doom
John Dee, Oslo Kjøp billett!

30. november Black Debbath
John Dee, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter