Thulsa lyttefester

Thulsa_front

Thulsa Dooms nye plate A Keen Eye for the Obvious imøteses med en voldsom forhåndsinteresse. Nesten alle i hele verden gleder seg enormt til endelig å kunne få høre HELE denne fantastiske plata. De ekstatiske forhåndsrapportene fra de som har hørt skiva, og de to smakebitene i form av singlene Lady Nina og Eloquent Profanity har vel bare skjerpet apetitten/interessen.

Asbjørn Slettemark har følgende å melde om plata: «Norsk rock og metal har fylt opp ganske mange subsjangre med kvalitetsband, men innenfor classic rock er det ganske skrint ved siden av melodimesterne i Audrey Horne. Derfor var det tett på rørende å høre Thulsa Doom være tilbake, med Thin Lizzy-løp på gitarene, selvsikre tekster om drikking og de flotteste rockelåtene en fredagskveld trenger.» Mens Arvid Skancke-Knutsen skrev følgende i Klassekampen: «Med flygende gitarer, tett hamrende rytmer, harmonisang og fete hooks låter det nok en gang som en kule. Og et sted inne i buken av dyret er det et gnistrende, nesten tidløst popband.»

Nå kan DU bli en av de aller første som får høre plata i sin helhet. I hvert fall hvis du bor i Bergen, Trondheim eller Oslo. Selveste El Doom legger ut på en liten turne til Bergen og Trondheim førstkommende helg hvor han vil spille plata, skråle og drikke øl sammen med de som dukker opp. Han vil også ha med seg vinyl- og CD-plater som han vil selge til de frammøtte til en gunstig pris. For en kjernekar! Onsdagen deretter vil folk få samme muligheten på Krøsset i Oslo, hvor det er godt håp om at HELE Thulsa Doom vil dukke opp. Krøsset var også location for den brillefine musikkvideoen til Lady Nina, så det er dobbel grunn til å møte opp.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter