Bli med på dugnad! Tung, tung politisk rock endelig på vinyl!

Tung-tung-cover
Duplex Records oppfordrer det norske folk til å bli med på en nasjonal dugnad for Black Debbath. Debutalbumet Tung, tung politisk rock slippes for aller første gang på vinyl 8. desember, men et svært begrenset opplag vil være til salgs allerede på Caliban Sessions på John Dee 25. november hvor bandet vil framføre et knippe sanger fra denne legendariske plata.

Tung, tung politisk rock kom høsten 1999 og tok Norge med storm med sine blytunge riff og humoristisk-politiske tekster. Gjennom hyppige konserter og TV-opptredener med sanger som Problemer innad i Høyre, Reorganiser helsevesenet og King of Norway satte de straks den politiske dagsorden i hele kongeriket. De fikk også en velfortjent Spellemannspris i klassen for tungrock av sin gode venn Kristopher Schau som heldigvis var prisutdeler den dagen.

På den tiden var vinylsalget nede i sin dypeste bølgedal og plata ble aldri sluppet på LP-plate. Nå er tiden imidlertid inne for at den endelig skal komme på dette tungrockvennlige formatet, og Duplex Records oppfordrer i den forbindelse alle til å bli med på en storstilt nasjonal dugnad og kjøpe så mange eksemplarer som mulig av dette klenodiet slik at bandet og selskapet skal bli motivert til å fortsette sitt gjenutgivelsesprogram og følge opp med Welcome to Norway og Den femte statsmakt på vinyl fortere enn svint.

Dette er et nødrop til middelaldrende menn med alt for mye penger. Kjøp enda flere vinylplater dere ikke har videre bruk for. Plata vil forøvrig ikke være tilgjengelig på DAB, men den kan med letthet streames via en bluetoothanordning til en god gammeldags FM-radio.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter