Welcome to Norway endelig ute på vinyl

BlackDebbath-Welcometonorway-vinyl-1440x1440

Etter suksessen med vinylutgivelse av Black Debbaths debut-album fra 1999, «Tung, tung politisk rock» sist høst, er nå også plate nr to ute på vinyl, nemlig «Welcome to Norway». Opprinnelig utgitt i 2001 regnes den fortsatt som en bauta innen norsk stoner-rock, blytung og bassdrevet som den er, og ikke minst hysterisk morsom. Den perfekte miksen av doom og deilig! Selvfølgelig i re-mastret fasong, noe som også gjelder de digitale plattformene. Gå inn og hør forskjellen på din foretrukne musikktjeneste eller kjøp vinylutgaven fra Big Dipper!

Plata består utelukkende av engelskspråklig materiale, og er ment som en tungrock-turistguide for utlendinger i forkant av og under et Norgesbesøk. Den gir nevenyttig informasjon til turisten, som for eksempel tips til severdigheter, fakta om Norge, litt om norsk mat og kultur mm. Særlig låta om norsk draktskikk, «Bunad», er en favoritt hos mange. Det samme gjelder utelivsguiden «Mongo Norway», og ikke minst låta om de fire store innen norsk litteratur, «The four big ones» (Kielland, Ibsen, Lie og Hallbing). Man finner dessuten også en musikalsk lommeparlør, i form av den groovy ryseren «Pocket translator». Rallykongen Martin Schanche har også fått sin egen hyllest.

Veldig få mestrer kunsten å blande gøy og tøft bedre enn det veteranene i Black Debbath gjør. Senere i år slipper de også sin åttende plate, «Norsk barsk metal» og legger ut på en omfattende firedagers turne i Norge.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter