Bare Egils påskequiz og -krim ble påskens vinner

EGILINNÅBÆSJE_RUTE1
To særnorske og hyggelige tradisjoner knyttet til påsken er dette med påskekrim og påskequiz. Ja, her til lands kan man vel med en viss rett si at «alle gjør det», altså presenterer en ny quiz eller krim i forbindelse med påskehøytiden.

EGILINNÅBÆSJE_RUTE2

Og den store slageren denne påsken kan man trygt si at det var Bare Egil Band som sto for med denne humoristiske og satiriske serien laget i samarbeid med min faste illustratør Ronny Haugeland.

EGILINNÅBÆSJE_RUTE3

Folk over hele landet har klødd seg i hodet i jakt etter svaret på gåten, og selv om noen har vært farlig nær, er det fortsatt usikkert hva som er den egentlige løsningen.

EGILINNÅBÆSJE_RUTE4

Alle hipsterne har begynt å gjøre det, sies det. Det er blitt så in! Hmm. Kan svaret ligge på Grünerløkka eller deromkring?

EGILINNÅBÆSJE_RUTE5

Både politikere og andre kjendiser er tydeligvis involvert. Du bør ha alle hintene du trenger foran deg. Finn fram penn og papir og bruk din logiske sans!

EGILINNÅBÆSJE_RUTE6

Fortsatt usikker? Svaret kommer her på bloggen, på Facebook, Instagram og ikke minst på Spotify, Itunes og Tidal førstkommende fredag! Hold deg fast Dette blir sabla spennende!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter