Black Debbath endelig tilbake med ny plate og turné

NORSK BARSK METAL kommer 26. oktober

Det har hersket det reneste kaos i norsk offentlighet den siste tida. Politikernes grenseløse kåthet har spilt dem fullstendig ut over sidelinja, mens mediene fortaper seg i alskens uvesentligheter på jakt etter klikk og kontrovers. Verden står i brann og alle ser ut til å gi faen. Savnet av en styrende, moden og besluttsom hånd er påtagelig, og folk har spurt seg: Hvor er Debbath? Den femte statsmakt? Har de glemt oss? Mange har grått.

Men, neida! Debbath har ikke glemt. Debbath har bare hvilt seg litt og samlet krefter til nok et frontalangrep på en stat som har tapt sine idealer, en offentlig debatt som utarter og en presse som sover der den i det minste burde ha vært halvvåken.

26. oktober vender veteranene BLACK DEBBATH tilbake med sitt åttende album NORSK BARSK METAL.

Det er bare Black Debbath som har den nødvendige autoritet i alle leirer til å ta dette nødvendige oppgjøret med samfunnsutviklingen. Med tungrockens kraft er de umulige å argumentere mot, da de vinner enhver krangel og diskusjon gjennom overdrevet volum, groove og samspill. Dette kommer klart til uttrykk på den nye plata hvor de blant annet går til frontalangrep på kongehuset med Legg monarkiet ut på anbud, de påpeker behovet for Etiske retningslinjer for tryllekunstnere og trollmenn og de belyser rovdyrdebatten fra alle sider med Hele Norge roper ulv! Dermed er det endelig håp om at offentligheten igjen vil falle til ro, og at vi alle kan konsentrere oss om viktigere ting.

Albumet ledsages av en landsomfattende turné som starter i Horten 9. november og bringer bandet landet rundt med en grand finale på selveste Rockefeller i Oslo 2. februar neste år. Flere datoer vil bli annonsert etter bandets forgodtbefinnende.

9. nov. Horten Glassmagasinet
10. nov. Drammen Union Scene
16. jan. Hamar Gregers
17. nov. Trondheim Byscenen
23. nov. Kongsberg Energimølla
24. nov. Porsgrunn Rip
29. nov. Stavanger Folken
30. nov. Bergen Hulen
1. des. Haugesund Flytten
25. jan. Ål Sundreball
1. feb. Fredrikstad Gamlebyen Kulturhus
2. feb. Oslo Rockefeller

Selv om Black Debbath selvfølgelig er de beste, er de verken de første eller eneste som spiller noe som kan kalles Norsk Barsk Metal. Som en hyldest til de som har gått foran og forsøkt seg på dette tidligere presenterer Black Debbath en spilleliste på Spotify med sine inspirasjonskilder innen genren. Lista vil bli oppdatert med en ny låt hver mandag, hvor en av Black Debbaths medlemmer kommer med sin personlige begrunnelse for hvorfor akkurat denne sangen representerer NORSK BARSK METAL på sitt oppimot nest ypperste.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter