Lanseringsfest ødelagt av sjokk-avsløringer og skandalevideo på avveie!

Tenk at dette som skulle være en gledens dag for Black Debbath nok en gang er blitt tilsmusset av lekkasjer og ting som havner på avveie! Her har vi kommet med en ny plate som høster overstrømmende anmeldelser i pressen:

«Konklusjonen om Black Debbath denne gangen må derfor bli at dette udiskutabelt er bra!»
Geir Rakvaag Nye Takter

«…det er helt tydelig at den kreative brønnen ikke har gått tom. Utrolig nok. »
Pål J.Silihagen. Norway Rock Magasine

Og vi ser fram til å møte våre kjære fans på Big Dipper kl. 17.00 for å spille minikonsert og signere plater. Men så dukker nok en gang røvernettstedet avveie.no opp med utidige lekkasjer som leder oppmerksomheten bort fra lanseringen og over på irrelevante avsporinger. Nå har de hostet opp avsløringer om den kommende sommerens festivalprogram og offentliggjør dem alt for tidlig og i utakt med både festivalenes og vår publiseringspolicy. Hele den kløktige tidsplanen som PR-byråene har brukt måneder og titusenvis av kroner på å finpusse er således fullstendig spolert. Avveie.no har også på utrolig vis fått eksklusiv tilgang til musikkvideoen til vår låt Tons of Rock, hvor vi har fått med oss selveste Ronni LeTekrø på sologitar. Hvordan en slik lekkasje har kunnet skje, er det for tidlig å spekulere om, men det er klart at mistankene nok en gang går i retning av bassist Egil Hegerberg.

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

18. januar Black Debbath
Terminalen, Ålesund Kjøp billett!

19. januar Black Debbath
Felix, Lillehammer Kjøp billett!

25. januar Black Debbath
Sundreball, Ål Kjøp billett!

26. januar Black Debbath
Retro bar, Raufoss Kjøp billett!

1. februar Black Debbath
Gamlebyen kulturhus, Fredrikstad Kjøp billett!

2. februar Black Debbath
Rockefeller, Oslo Kjøp billett!

15. februar Black Debbath
Verket Scene, Moss Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter