Nakensjokk for Black Debbath! Pikante bilder på avveie

De plateaktuelle Black Debbath-stjernene fortviler. Bandmedlemmenes private bilder og videoer har havnet på avveie! Nettstedet avveie.no har publisert en serie med svært lettkledte og pikante bilder og videoer av stjernene i utfordrende positurer som absolutt ikke var ment for allmenheten. Det er mistanke om at en utro tjener i organisasjonen står bak lekkasjene.

Bandet har gått helt i kjelleren og ønsker ikke å kommentere saken offentlig. De håper media vil vise respekt og ikke omtale dette i den vonde tiden nå rett i forkant av lanseringen av deres nye plate «Norsk Barsk Metal». Ved å være ærlige om dette håper de å forhindre at noen vil dele disse bildene, og de minner om at spredning av nakenbilder uten samtykke kan medføre både bøter og fengsel.

«Vi var unge og naive og lot oss overtale til å ta disse bildene av en godt voksen fotograf som lovte oss en karriere i musikkbransjen,» sier bandet likevel i en kommentar. «Vi var ikke klar over hvordan disse bildene kunne gi oss problemer senere i livet, f.eks. i møtet med framtidige oppdragsgivere. Det er usikkert hvilken innvirkning dette vil ha på vår kommende turne,» sier de til sin presseansvarlig.

Noen av bildene er hentet fra videoen til «Nei til runkesti på Ekeberg» fra 2013. Disse bildene er tatt helt ut av sin sammenheng. De var vakre og kunstnerisk forsvarlig innenfor rammene av en musikkvideo med kunstnerisk brodd og klo, men utenfor framstår de som grov, renspikket pornografi av verste skuffe. Og det var en klar forutsetning for at stjernene sa ja til å kle av seg at disse bildene aldri skulle framvises utenfor sin egentlige sammenheng. Det verste er at også uklipte videobiter lagt ut til fri beskuelse. Disse har aldri før vært vist hverken i eller utenfor sammenhengen og de er så sterke og avslørende at øynene brenner og både kvinner og menn rammes av en umettelig seksuell tørst.

Resten av bildene er hentet fra innercoveret til platen Black Debbath Hyller Kvinnen. Dette var en plate med svært begrenset salg, og det var aldri meningen at bildene skulle ses utenfor den engere kretsen med folk som i sin tid kjøpte plata.

Dette er forøvrig ikke første gang Black Debbath er rammet av naken-sjokk. De var også i en periode plaget med at de til stadighet vrengte av seg fillene på scenen under konsertene sine.

Det er som sagt mistanke om at en utro tjener i organisasjonen står bak og bassisten Egil Hegerberg har vært nevnt som en mulig mistenkt.

 

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

18. november marOder
TÆPS, Fredrikstad Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter