Plata endelig ute på ordentlig!

Da er endelig vår nye plate Norsk Barsk Metal ute på ordentlig slik at alle kan høre den på helt lovlig vis, enten via sin foretrukne digitale tjeneste eller ved å kjøpe et fysisk eksemplar på f.eks. Platekompaniet eller Big Dipper, hvor vi også spiller en eksklusiv minikonsert med signering i dag kl. 17.00.

Det har vært en dramatisk uke for oss i Black Debbath med stadige lekkasjer av både private bilder av svært pikant karakter og av selve plata, noe som tidvis har gjort det vanskelig å fokusere på lanseringen. Men vi har bitt tennene sammen og forsøkt å konsentrere oss om det positive, og nå har vi forhåpentligvis kommet oss gjennom denne vanskelige tiden på en så god måte som situasjonen har gjort mulig. Og selv om det har versert mye spekulasjoner om en utro tjener helt inne i hjertet av organisasjonen som skal ha stått bak disse lekkasjene, velger vi nå å se framover framfor å fokusere på en heksejakt på vedkommende. Vi håper og tror at det nå er slutt på lekkasjer og at folk vil glede seg over musikken sammen med oss. De første anmeldelsene er i hvert fall overstrømmende, med humorrockens sekser (terningkast fire) både her og der. Dagsavisens anmelder konkluderer sogar med følgende kraftsalve: «Konklusjonen om Black Debbath denne gangen må derfor bli at dette udiskutabelt er bra!»

Du finner plata på Itunes, Spotify, Tidal, Big Dipper og Platekompaniet både på CD og LP. LP-utgaven finnes også i et begrenset opplag på farget vinyl.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter